Nadiry GmbH

Германија, Мекленбург, 19243, Wittenburg, Wölzower Weiden 1
македонски
Најнови објави
камион со рамна платформа Mitsubishi Fuso Canter Mitsubishi Fuso Canter 3.999 € Камион со рамна платформа 07/2004 145000 км Германија, Wittenburg
камион-шасија MAN F2000 19.414 MAN F2000 19.414 7.000 € Камион-шасија 11/1999 833214 км Германија, Wittenburg
камион со рамна платформа Mercedes-Benz L 407 Mercedes-Benz L 407 3.500 € Камион со рамна платформа 08/1985 239000 км Германија, Wittenburg
Ние ќе одговориме на вашите прашања
Како да стапите во контакт со нас
Abdul Manan Sakhidad
Abdul Manan Sakhidad
Јазици: германски, англиски
+49 176 619... Прикажи +49 176 61916963
+49 172 43... Прикажи +49 172 4317304
+49 38852 3... Прикажи +49 38852 329927
+49 38852 3... Прикажи +49 38852 329911
Sakhidad
Sakhidad
Јазици: германски, англиски
+49 176 619... Прикажи +49 176 61916963
+49 172 43... Прикажи +49 172 4317304
+49 38852 3... Прикажи +49 38852 329927
+49 38852 3... Прикажи +49 38852 329911
Адреса
Германија, Мекленбург, 19243, Wittenburg, Wölzower Weiden 1
Локално време на дилерот: 11:07 (CEST)
Како да не најдете